Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om oss

Kris og Kjells møbelsnekkeri AS ble etablert i 1987 av Kris Aaseth og Kjell Rokkan. I starten holdt vi til i store lokaler på Bærums Verk frem til ombyggingen i 1996. Deretter flyttet vi til lokaler på Tanum for å bli i fire år, før vi flyttet videre til Skui, hvor vi holder til den dag i dag.

Vi har bred kunsakp innenfor faget og har solid erfaring med produksjon av skredderydde løsninger som bokhyller, garderober, kjøkken, baderomsinnredninger, og det meste av frittstående møbler. I tillegg tilbyr vi rehabilitering og spesialproduksjon av dører, vinduer, trapper og lignende, samtidig som vi også har god kunnskap på restaurering og rehabilitering av eldre og ødelagte møbler.

Vi benytter oss av nye maskiner i moderne produksjonslokaler, som bidrar til sikker, nøyaktig og effektiv produksjon. Våre oppdrag er mange og varierte og vi er vant med å finne gode og langvarige løsninger til ditt individuelle ønske og behov. Samtidig er vi behjelpelige med å videreformidle øvrige behov utenfor vårt fagfelt til eksperter ved større prosjekter.

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktene samtale. Gi oss en oppsummering av ditt prosjekt så kan vi videre avtale tid for befaring av en av våre blide snekkere.

Ta kontakt med oss her

bilde

Share on Facebook

Logg inn